browsing Tag


Αυτοί είναι οι πέντε περιφερειάρχες και οι 29 δήμαρχοι που εκλέγονται

Πέντε Πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης και 29 Δήμαρχοι, αναδείχθηκαν κατά τις χθεσινές εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στον Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας εξελέγη ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, στη Λεμεσό ο…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy