browsing Tag

ΟΜΙΛΟΙ 2021-2022

Europa League: Αυτοί είναι οι οκτώ όμιλοι

Ολοκληρώθηκε, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, η κλήρωση των ομίλων του Europa League στην Κωνσταντινούπολη. Δείτε τους οκτώ ομίλους: 1ος ΟΜΙΛΟΣ Λιόν Ρέιντζερς Σπάρτα Πράγας Μπρόντμπι 2ος ΟΜΙΛΟΣ Μονακό Αϊντχόφεν Σοσιεδάδ…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy