browsing Tag


Live η κλήρωση του Πρωταθλήματος (video)

Παρακολουθείστε σε ζωντανή μετάδοση την κλήρωση του νέου Πρωταθλήματος. Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν οι 14 ομάδες ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ακρίτας Χλώρακας, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Άρης,  Δόξα, ΕΝΠ,…

Σε ζωντανή μετάδοση η αυριανή κλήρωση του Πρωταθλήματος

Ζωντανά από το YouTube θα μεταδοθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ. Η ανακοίνωση: Η κλήρωση του Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, στις 12:00 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της Cyta στη Λευκωσία…

Στις 10 Σεπτεμβρίου η κλήρωση του Πρωταθλήματος Futsal

Ανακοινώνεται ότι η κλήρωση του Πρωταθλήματος Futsal περιόδου 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 στα Γραφεία της ΚΟΠ. Η έναρξη του νέου Πρωταθλήματος προγραμματίζεται για τις 30 Σεπτεμβρίου 2021…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy