Λεμεσός: Επιχείρησε να «λαδώσει» αστυνομικούς για να αποφύγει το αλκοτέστ

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 30 ετών, προχώρησε τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά δεκασμό δημοσίου λειτουργού.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.30π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο επικίνδυνα και ο οδηγός του πιθανώς να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλης, σε περιοχή της Λεμεσού.

Το εν λόγω αυτοκίνητο εντοπίστηκε δέκα λεπτά αργότερα και διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 30χρονος, ο οποίος φαινόταν να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης. Ο 30χρονος αφού πληροφορήθηκε ότι θα υποβαλλόταν σε έλεγχο αλκοόλης, έβγαλε από τσαντάκι που κρατούσε αρχικά το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, καθώς και άλλα χαρτονομίσματα, τα οποία πρόσφερε στα μέλη της Αστυνομίας, ζητώντας τους να τον αφήσουν να φύγει και να μην υποβληθεί σε έλεγχο.

Ο οδηγός συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα του δεκασμού δημοσίου λειτουργού και τέθηκε υπό κράτηση. Επίσης, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης, χωρίς να δώσει ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής.

Το ΤΑΕ και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy