ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων: “ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ! Αυτό έχουμε να πούμε…”

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα χαιρετίζοντας την απόφαση της γενικής συνέλευσης του Σωματείου και ενημερώνουν για τις εγγραφές μελών τους.

Η ανακοίνωση:

“Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ”

Ξεκινάμε την παρούσα ανακοίνωση με τα λόγια του τελευταίου συνθήματος που ακούστηκε στο γήπεδο την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Λόγια με ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Με το πέρας άλλης μιας αποτυχημένης χρονιάς βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ισάριθμα διλήμματα, όπου τελικά με πλήρη επίγνωση των καταστάσεων επιλέξαμε συνειδητά τον δρόμο της σιωπής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μένουμε απαθείς από τα δρώμενα της ομάδας μας.
Σκοπός της παρούσας ανακοίνωσης δεν είναι για να αναλύσουμε το τι πήγε ξανά λάθος όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, να αναφέρουμε μόνο πως με την αφάνεια της διοίκησης ο κόμπος έφτασε στο χτένι.
Ως Παν.Συ.Φι. Απόλλων με την παρούσα ανακοίνωση χαιρετίζουμε την απόφαση της γενικής συνέλευσης του σωματείου, και ιδιαίτερα όσων μερίμνησαν, για την υποχρεωτική εγγραφή μέλους στο σωματείο μας για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας ή και απλού εισιτηρίου για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, καθώς είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ουσιαστικές κινήσεις με σκοπό την ενδυνάμωση του σωματείου.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ! Αυτό έχουμε να πούμε. Όλοι γνωρίζουμε τις φουρτούνες από τις οποίες έχει περάσει τα τελευταία χρόνια το σωματείο μας και τις δυσκολίες των διαφόρων τμημάτων που δεν είναι αντάξιες του ιστορικού μας σωματείου. Καλούμε λοιπόν ΟΛΟ τον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ να εγγραφεί ως ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ στο σωματείο μας και όχι μόνο ως αρωγό. Τα προνόμια της ενεργής εγγραφής εκτός των υπολοίπων προνομίων και της έμπρακτης οικονομικής στήριξης προς το σωματείο, δίνει μια επιπλέον ΕΝΕΡΓΗ ΦΩΝΗ στον κόσμο. Και εδώ είναι που επανερχόμαστε στα λόγια με τα οποία ξεκινήσαμε την παρούσα ανακοίνωση και εδώ είναι που ο καθένας από εμας καλείτε να κάνει αυτά τα λόγια πράξεις!
Κλείνοντας να αναφέρουμε πως από 01/07 θα ξεκινήσουν και οι εγγραφές μελών του συνδέσμου μας. Το φετινό πακέτο έχει οριστεί στα €30 με φανέλα και για το οποίο περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιευτούν τις επόμενες μέρες..
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy