Νέα τραγωδία στη Λεμεσό- «Έσβησε» σε τροχαίο η 47χρονη Μαρία

Η 47χρονη Ουκρανή, με κυπριακή υπηκοότητα, Μαρία Πάστερκαμπ, είναι το θύμα νέου τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, παρά την κοινότητα Άλασσας.

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους, ήταν γύρω στις 15:00, όταν το όχημα που οδηγούσε η άτυχη 47χρονη, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρέκκλινε της πορείας του προς τα αριστερά και «διένυσε κάποια απόσταση στο αυλάκι του δρόμου».

«Στη συνέχεια ανέβηκε σε προστατευτικό μεταλλικό κιγκλίδωμα και αφού επίσης διένυσε άλλη απόσταση, κατέληξε στο χαντάκι του δρόμου», συμπλήρωσε.

Η οδηγός απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κλήθηκαν στη σκηνή, ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ.Χαραλάμπους είπε ότι η 47χρονη έφερε ζώνη ασφαλείας, ενώ αντικείμενο διερεύνησης αποτελεί η ταχύτητα με την οποίαν κινείτο το όχημα κατά τον δεδομένο χρόνο.

«Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται και εκ πρώτης όψεως δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου οχήματος», πρόσθεσε.

 

sigmalive.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy