Λεβέντης: “Παρελθόν από την ομάδα ο Φιλίπποβιτς, πολύ σύντομα εξελίξεις για Ντέγουστ, Σρνιτς και Μαρς”

Σημερινές ραδιοφωνιές δηλώσεις από τον Υ.Τ της ΑΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε σήμερα(12/6) ο υπεύθυνος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πάμε να φτιάξουμε μια εντελώς καινούρια ομάδα. Χρειάζεται πίστωση χρόνου από όλους. Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις τύχες της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι έμπειροι. Έχουν γίνει προσλήψεις ανθρώπων επαγγελματιών σε όλα τα πόστα. Τον Μάη του χρόνου θα κριθούμε όλοι για τις επιλογές μας».

Για τον Μίντσεφ: «Δεν υπάρχει οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Το αν θα μείνει ή αν θα φύγει είναι ένα θέμα το οποίο θα συζητηθεί με τον προπονητή και τη διοίκηση».

Για τον Φιλίποβιτς: «Έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία μας και δεν είναι πλέον παίκτης της ΑΕΛ».

Για τον κατάλογο Α’ και την ενίσχυση: «Στον κατάλογο Α’ είναι μόνοι Μεντόγεβιτς, Μίντσεφ και Ντε Λούκας. Στόχος μας είναι να έχει ολοκληρωθεί το 75% των προσθαφαιρέσεων μέχρι τις 8 Ιουλίου. Υπάρχουν συζητήσεις. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις. Ακολουθούμε συγκεκριμένο πλάνο και χρονοδιάγραμμα».

Για τους Ντέγοεστ, Μαρς και Σρνιτς: «Είμαστε σε επαφές μαζί τους. Πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και για τους συγκεκριμένους παίκτες».

Για τη μεγάλη εμπορική συμφωνία: «Είμαστε πάρα πολύ κοντά. Θα μάθετε περισσότερα τις επόμενες μέρες».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy