Δηλώσεις Τιμούρ Κετσπάγια και Νικόλα Παναγιώτου για τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο

Την ανάγκη η ομάδα μας να πάρει τη νίκη στον αγώνα με το Σαν Μαρίνο τόνισαν μιλώντας σε συνέντευξη τύπου ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Τιμούρ Κετσπάγια και ο Νικόλας Παναγιώτου.

“Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι με τη Μολδαβία στο οποίο σε γενικές γραμμές είχαμε καλή παρουσία αλλά όχι καλό αποτέλεσμα. Απέναντι στο Σαν Μαρίνο επιβάλλεται να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να δείξουμε με την προσπάθεια και την απόδοση μας μέσα στο γήπεδο ότι αξίζουμε τη νίκη. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να υπάρχει σοβαρότητα από την ομάδα μας. Δεν είμαστε σε θέση να πούμε ότι ένα παιχνίδι είναι κερδισμένο χωρίς προσπάθεια. Και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας” δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

“Χρειάζεται επιμονή και θέληση για να ξεκλειδώσουμε τον αντίπαλο. Στον προηγούμενο αγώνα θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι στο Σαν Μαρίνο για να πάρουμε τη νίκη” δήλωσε ο Νικόλας Παναγιώτου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy