Πανηγυρισμοί Φειδία στην Πλατεία Ελευθερίας – «Σας αγαπώ»

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στην Πλατεία Ελευθερίας για να πανηγυρίσει τη μεγάλη επιτυχία του Φειδία Παναγιώτου ο οποίος εξελέγη Ευρωβουλευτής. Μόλις έφτασε στην Πλατεία Ελευθερίας ακολούθησε πανζουρλισμός με τον Φειδία να φωνάζει «σας αγαπώ».

«Δεν είναι μόνο στην Κύπρο που γράφουμε ιστορία, είναι παγκοσμίως», δήλωσε το βράδυ της Κυριακής ο Φειδίας Παναγιώτου, μιλώντας σε συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας όπου μαζεύτηκαν πολλοί υποστηρικτές του για να πανηγυρίσουν την εκλογή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μιλώντας στον κόσμο, ο κ. Παναγιώτου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «έχω μια μεγάλη ευθύνη και δεν είναι εντελώς μόνος μου που το κατάφερα αυτό. Δούλεψαν πάρα πολλά άτομα για αυτό», ανέφερε.

Ευχαρίστησε όσους όλοι συνέβαλαν στην εκλογή του, λέγοντας ότι «αυτό το πράμα είναι μια μεγάλη ελπίδα».

«Δεν είναι μόνο στην Κύπρο που γράφουμε ιστορία, είναι παγκοσμίως» είπε ο κ. Παναγιώτου, προσθέτοντας: «Φτάνει να είμαστε τελευταίοι και να αντιγράφουμε τους άλλους. Πρέπει να πρωτοπορήσουμε και εμείς».

sigmalive.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy