Με νέα πρόσωπα, αλλά ίδια φιλοσοφία η Εθνική Ελλάδας στο φιλικό με τη Μάλτα

Με αρκετές αλλαγές (ενδεικτικές αυτές σε άμυνα και τέρμα), αλλά ίδια φιλοσοφία, αναμένεται να παραταχτεί την Τρίτη (11/6, 19:00) στο φιλικό με τη Μάλτα η Ελλάδα. Οι πληροφορίες για τα εισιτηρία.

Την τελευταία της προπόνηση πριν το φιλικό τεστ με τη Μάλτα, το οποίο θα διεξαχθεί την Τρίτη (11/6, 19:00) στο Σάλτσμπουργκ, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (10/6) η Εθνική Ελλάδος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, άλλωστε, βρίσκεται από το μεσημέρι στην πόλη της Αυστρίας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν δοκίμασε συγκεκριμένη ενδεκάδα. Αντίθετα, προχώρησε σε αρκετές δοκιμές. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι θα κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό της Εθνικής, στην ήττα (2-1, 7/6) από τη Γερμανία.

Ενδεικτικά, ο υπηρεσιακός προπονητής της Ελλάδας θα αλλάξει όλη την άμυνα και το τέρμα. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρίσκεται ο Τζολάκης ή ο Μανδάς, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σάλιακας, στο αριστερό ο Κυριακόπουλος, ενώ οι Ρέτσος και Κουλιεράκης θα είναι το δεξί και αριστερό στόπερ, αντίστοιχα.

Ο 52χρονοςτεχνικός θέλει να δει και τους υπόλοιπους παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί. Οπότε, όσοι εξ αυτών δεν αρχίσουν στην ενδεκάδα, θα περάσουν ως αλλαγή. Το σχήμα (4-3-3), δε, όπως και η φιλοσοφία θα παραμείνουν τα ίδια για τη «γαλανόλευκη».

Από εκεί και πέρα, η σημερινή προπόνηση είχε, όπως και η χθεσινή, πολλές ασκήσεις τακτικής και ανάπτυξης.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy