Αυτοί είναι οι πέντε περιφερειάρχες και οι 29 δήμαρχοι που εκλέγονται

Πέντε Πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης και 29 Δήμαρχοι, αναδείχθηκαν κατά τις χθεσινές εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στον Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας εξελέγη ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, στη Λεμεσό ο Γιάννης Τσουλόφτας, στην Αμμόχωστο ο Γιάννης Καρούσος, στη Λάρνακα ο ‘Αγγελος Χατζηχαραλάμπους και στην Πάφο οριακά ο Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης.

Στους Δήμους της επαρχίας Λευκωσίας εξελέγησαν:

Δήμαρχος Λευκωσίας ο Χαράλαμπος Προύντζος, Στροβόλου ο Σταύρος Σταυρινίδης, Λακατάμιας η Φωτούλα Χατζήπαπα, Λατσιών – Γερίου ο Χρίστος Πιτταράς και Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου ο Σταύρος Χατζηγιάννης.

Στους Δήμους της επαρχίας Λεμεσού εξελέγησαν:

Δήμαρχος Λεμεσού ο Γιάννης Αρμεύτης, Ανατολικής Λεμεσού ο Κυριάκος Ξυδιάς, Δυτικής Λεμεσού ο Παντελής Γεωργίου και Πολεμιδιών ο Αντρέας Θεοδώρου.

Στους ελεύθερους Δήμους της επαρχίας Αμμοχώστου εξελέγησαν:

Δήμαρχος Αγίας Νάπας ο Χρίστος Ζαννέττου και Παραλιμνίου-Δερύνειας ο Γιώργος Νικολέττος.

Στους Δήμους της επαρχίας Λάρνακας εξελέγησαν:

Δήμαρχος Λάρνακας ο Ανδρέας Βύρας, Αθηένου ο Κυριάκος Καρεκλάς, Αραδίππου ο Χριστόδουλος Πάρτου, Δρομολαξιάς – Μενεού ο Κύπρος Ανδρονίκου και Λευκάρων ο Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Στους Δήμους της επαρχίας Πάφου εξελέγησαν:

Δήμαρχος Πάφου ο Φαίδωνας Φαίδωνος, Ακάμα ο Μαρίνος Λάμπρου, Ανατολικής Πάφου ο Νίκος Παλιός και Πόλέως Χρυσοχούς ο Γιώτης Παπαχριστοφή.

Στους κατεχόμενους Δήμους εξελέγησαν:

Δήμαρχος Αμμοχώστου ο Σίμος Ιωάννου, Κερύνειας ο ‘Ακης Βιολάρης, Μόρφου ο Βίκτωρ Χατζηαβραάμ, Ακανθούς η Ελένη Χατζημιχαήλ-Μυλωνά, Λύσης ο Αντρέας Καουρής, Καραβά ο Νίκος Χατζηστεφάνου και Λαπήθου η Σούλα Μουρέττου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy