Λεβέντης: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που συμφωνήσαμε με ένα έμπειρο ποδοσφαιριστή – Την άλλη εβδομάδα στην Κύπρο ο Coleman”

Δηλώσεις από τον Υ.Τ της ΑΕΛ... Τι ανέφερε για Ζαχαρίου, τον νέο προπονητή και τους στόχους της νέας σεζόν

Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, μίλησε σήμερα(29/5) στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή.

Όσα δήλωσε:

Για το πλάνο που υπάρχει: «Δεν γυρίζουν όλα γύρω από το χρήμα. Όταν έχει ένα πλάνο και σωστό όραμα, θεωρούμε ότι κάποια στιγμή θα μπορέσει η ΑΕΛ να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μπούμε σε αχρείαστες υπερβάσεις. Να πάμε μέχρι εκεί που φθάνει το χέρι μας».

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι είναι γνωστοί. Η είσοδος στην πρώτη εξάδα και ότι καταφέρουμε στο Κύπελλο. Σίγουρα δεν γίνονται θαύματα. Θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς προς τον κόσμο. Έχουμε θέσει ως στόχο την αναδιοργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μετακομίσαμε σε νέα γραφεί και έχουν προσληφθεί επαγγελματίες σε κάθε πόστο. Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα το χαίρεται ο κόσμος».

Για τον νέο προπονητή και τις μεταγραφές: «Ο εν λόγω προπονητής πληροί όλο το πακέτο που ψάχναμε. Είναι έμπειρος και είναι μια προσωπικότητα στα αποδυτήρια. Ευελπιστούμε πως θα γίνουν οι πιο σωστές ποιοτικές κινήσεις για να στελεχωθεί όπως πρέπει το ρόστερ. Να μην ξεχνάμε πως έρχεται ένας προπονητής χωρίς τον βασικό κορμό μιας ομάδας. Θα γίνουν πολλές μεταγραφές».

Για τη μεταγραφή του Ζαχαρίου: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που συμφωνήσαμε με ένα έμπειρο ποδοσφαιριστή. Από τη στιγμή που έχει προσληφθεί ο κ. Γιάννου, είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχει συνδεθεί το Κυπριακό στοιχείο μαζί του».

Πότε αναμένεται η κάθοδος του Κρις Κοούλμαν στην Κύπρο: «Ο προπονητής αναμένεται να έρθει την άλλη βδομάδα. Θα γίνει σχετική παρουσίαση».

Αν η νυν διοίκηση βρήκε οικονομικές εκκρεμότητες όταν ανέλαβε: «Φυσικά και βρήκε οικονομικές εκκρεμότητές όμως δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε τα λάθη τους παρελθόντος. Οποιαδήποτε διοίκηση αποχωρήσει, σίγουρα κάτι αφήνει στην επόμενη που έρχεται. Εμείς θέλουμε οι επόμενοι να αναλάβουν μέσα από μια ομαλή διαδικασία».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy