Ανείπωτη τραγωδία για Καρεμπέ: Σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς δύο ανίψια του

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Κριστιάν Καρεμπέ, καθώς, δύο ανίψια του έχασαν τη ζωή τους μετά από πυροβολισμούς στις πρόσφατες ταραχές που έλαβαν χώρα στη Νέα Καληδονία.

Στο πένθος και την ανείπωτη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του Κριστιάν Καρεμπέ.

Μετά τις σοβαρές ταραχές που έλαβαν χώρα στην ιδιαίτερα πατρίδα του στρατηγικού συμβούλου του Ολυμπιακού, στη Νέα Καληδονία, δύο ανίψια του έχασαν τη ζωή τους μετά από πυροβολισμούς στο κεφάλι.

Ο πρώην σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου μίλησε σε γαλλικό Μέσο για τα όσα συμβαίνουν στη Νέα Καληδονία, εκφράζοντας τον πόνο, την θλίψη και την αγανάκτησή του για τον θάνατο μιας ανιψιάς και ενός ανιψιού του…

«Έχασα μέλη της οικογένειάς μου, γι’ αυτό έμεινα σιωπηλός, γιατί δύο άτομα στην οικογένειά μου σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς στο κεφάλι. Αλλά πρόκειται για δολοφονίες και ελπίζουμε ότι θα υπάρξουν έρευνες γι αυτές», ανέφερε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του.

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, στη Νέα Καληδονία υπάρχουν έντονες ταραχές που έχουν οδηγήσει στον θάνατο τουλάχιστον 7 ανθρώπων. Ο λόγος που ξέσπασε όλο αυτό είναι το συνταγματικό νομοσχέδιο που επιτρέψει σε περισσότερους μακροχρόνιους κατοίκους να ψηφίσουν στις τοπικές εκλογές. Ένα νομοσχέδιο που προκάλεσε έντονη αντίδραση από τους αυτονομιστές, οι οποίοι φοβούνται πως θα μειωθεί την εξουσία του Κανάκ.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy