Οι δηλώσεις των προπονητών της Τσεχίας, Ουκρανίας και Σερβίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέντευξη Τύπου των προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο της Εθνικής μας, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της τελικής φάσης του EURO under-17.

Ο προπονητής Ουκρανίας Γιούρι Μορόζ δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, θέλουμε να παίξουμε μοντέρνο ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο που θα παίξουμε με την Κύπρο, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά και αγωνιστικά».

Ο προπονητής της Τσεχίας Γίρι Τζιλάκ, της αυριανής αντίπαλου της Εθνικής μας τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ στην Κύπρο, σεβόμαστε όλες τις ομάδες, ευχόμαστε να κερδίσουμε έξι παιχνίδια και να πετύχουμε τους στόχους μας. Πρέπει να παίξουμε με τη δική μας φιλοσοφία και να απολαύσουμε την διοργάνωση».

Ο προπονητής της Σερβίας Γιοβάν Νταμιάνοβιτς ανέφερε:

«Νιώθω προνομιούχος που είμαστε εδώ σε ένα μεγάλο τουρνουά. Θέλουμε να παίξουμε και να δείξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, να δουν τους παίκτες μας όλος ο κόσμος και ευελπιστούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα σε αυτό το τουρνουά. Δεν θα είναι εύκολα παιχνίδια, πρέπει να το πάρουμε βήμα και να έχουμε σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους μας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy