Βιολάρης: “Η Καρμιώτισσα θα αναβαθμιστεί σε όλους τους τομείς…”

Σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Καρμιώτισσας

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης, μίλησε σήμερα(15/5) στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Τι ανέφερε:

Για το θέμα προπονητή: «Τώρα είμαστε σε διαπραγματεύσεις του υφιστάμενου ρόστερ και το τεχνικό τιμ. Εκεί θα καταλήξει ο πρόεδρος για το πλάνο. Άρα θέλουμε ακόμη 10 ημέρες και θα βγούμε με ανακοινώσεις. Ήδη έχουν περάσει τα ¾ των παικτών από συνεντεύξεις όμως θα ανακοινώσουμε τις οριστικές μας αποφάσεις μέχρι τις 20 του μήνα. Το δύσκολο είναι από τους 23 παίκτες είναι ότι κανένας δεν ήθελε να φύγει, όμως καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις χωρίς συναισθηματισμό. Οι αποφάσεις θα παρθούν από τον πρόεδρο και με τον προπονητή που θα επιλέξουμε. Θα κρατήσουμε τον κορμό της ομάδας, όμως τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο προπονητής, τον οποίο πρέπει να έχουμε σε κανένα 10ήμερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο κ. Μάριος Χαραλάμπους δεν θα συζητήσει με τη διοίκηση, έχει προσφέρει και αυτός στην παραμονή».

Για τη νέα σεζόν: «Η Καρμιώτισσα θα αναβαθμιστεί σε όλους τους τομείς. Αρχίζοντας από τα γραφεία μέχρι και τον τελευταίο φροντιστή. Οι στόχοι θα είναι μια καλύτερη πορεία από τη φετινή. Και σε νέο γήπεδο. Ούτε η Πάφος δεν ξέρει αν θα συνεχίσει στο «Στέλιος Κυριακίδης». Θα πρέπει να έχουμε και plan b’. Συζητάμε και με άλλα δύο γήπεδα, αλλά δεν έχουμε καταλήξει».

Για τους επενδυτές: «Ο κ. Δημοσθένους έχει αρκετούς φίλους που θέλουν να επενδύσουν. Θα επιλέξει τους καταλληλότερους για να συνεισφέρουν στην Καρμιώτισσα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy