Τροχαίο ατύχημα στο Μόναχο για τα παιδιά του Κέιν, ενώ εκείνος ταξίδευε για Λονδίνο!

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του Χάρι Κέιν, ενώ εκείνος ταξίδευε με την Μπάγερν Μονάχου στην Αγγλία, για τον αγώνα με την Άρσεναλ, αλλά ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν μια γυναίκα και τρία από τα παιδιά του Χάρι Κέιν, ενώ εκείνος ταξίδευε με την αποστολή της Μπάγερν Μονάχου για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ.

Τα παιδιά, ηλικίας τριών, πέντε και επτά ετών, μεταφέρθηκαν προληπτικά σε νοσοκομείο, με εκπρόσωπο του Άγγλου επιθετικού των Βαυαρών να ενημερώνει πως όλα είναι καλά στην υγεία τους.

Το συμβάν συνέβη κατά την διάρκεια της πτήσης της Μπάγερν με προορισμό το Λονδίνο, για την πρώτη αναμέτρηση με τους «κανονιέρηδες», στην φάση των «8» του φετινού Champions League.

Πιο συγκεκριμένα, το μαύρο βαν στο οποίο επέβαιναν τα παιδιά του Κέιν, συγκρούστηκε με ένα Renault οδηγούμενο από μια γυναίκα ηλικίας 24 ετών. Στη συνέχεια το Renault συγκρούστηκε και με ένα Land Rover.

Κανείς από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στα οχήματα δεν τραυματίστηκαν, ωστόσο τα οχήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy