Άννινος ετών 18 – Ντεμπούτο στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM”

Ο επιθετικός της ΑΕΖ, Άννινος Χαραλάμπους, έκανε το ντεμπούτο στη 'Α Κατηγορία με την φανέλα ΑΕΖ μόλις στα 18 του χρόνια, κόντρα στον Απόλλωνα στο "ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM"

Όσοι τον γνωρίζουν έχουν να λένε τα καλύτερα. Αποτελεί στέλεχος της πρώτης ομάδας της ΑΕΖ. Βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας του Ζακακιού τα τελευταία δύο χρόνια και καθημερινά προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Με την ομάδα Κ-19 της ΑΕΖ τη φετινή χρονιά μετρά 17 συμμετοχές και 8 γκολ. Τα δικά του γκολ έδωσαν σημαντικές νίκες στην ομάδα του. Ενώ κάθε αγωνιστική βρίσκεται στους διακριθείς και πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος.

Την φετινή χρονιά έχει συμπεριληφθεί πολλές φορές στην αποστολή της ΑΕΖ και κόντρα στον Απόλλωνα στο χθεσινό ματς στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM” έκανε και το ντεμπούτο με την φανέλα της ομάδας του Ζακακιού στην ‘Α Κατηγορία. Πέρασε ως αλλαγή στο 70ο λεπτό και έδειξε να έχει τα κότσια. Για 26 λεπτά που αγωνίστηκε άφησε άριστες εντυπώσεις. Ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΖ, Vladica Petrovic, τον έριξε στο ματς όταν τον σκορ ήταν στο 0-0, με τον Απόλλωνα να παίρνει μια δύσκολη νίκη με 1-0.

Ο Άννινος έχει όλα τα προσόντα, τα στοιχεία και το ταλέντο που χρειάζεται για να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Είναι δουλευταράς και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα τελευταία δύο χρονιά προπονείται και συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της ομάδας. Ο Λιάσος Λουκά είναι ο προπονητής που άναψε το πράσινο φως για τον 18 χρόνο επιθετικό ώστε να αποτελεί στέλεχος της πρώτης ομάδας.

Στα οκτώ παιχνίδια που απομένουν θα τον δούμε αρκετές φορές να αγωνίζεται και καλό είναι κάποιοι να κρατήσουν αυτό όνομα γιατί θα απασχολήσει στο εγγύς μέλλον.

Να σημειωθεί ότι σε πολύ μικρότερη ηλικία είχε ζητηθεί και είχε περάσει δοκιμαστικά από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Όμως κάποια θέματα, λόγω μικρής ηλικίας, δεν τον άφησαν να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy