Κλοπ: «Αρπάχτηκε» με δημοσιογράφο που πήγε να του κάνει πλάκα

Άστοχο φαίνεται πως ήταν το… αστείο που προσπάθησε να κάνει ο παρουσιαστής του Amazon TV στον Γιούργκεν Κλοπ, αμέσως μετά τη νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στη Σέφιλντ. Ο Γερμανός τεχνικός έχει διαμαρτυρηθεί και έχει μιλήσει ανοιχτά ουκ ολίγες φορές για τα παιχνίδια της ομάδας του και την «εμμονή» της Premier League να… δίνει πάντα στη Λίβερπουλ το πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου στις 12:30 ώρα Αγγλίας.

Με αφορμή αυτά τα παράπονα, ο δημοσιογράφος του αγγλικού καναλιού, θέλησε να «πειράξει» τον Κλοπ, ζητώντας από τον Γερμανό ένα σχόλιο για το φορτωμένο πρόγραμμα της ομάδα του και την προετοιμασία που θα ακολουθηθεί εν όψει του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας ο οποίος θα διεξαχθεί στην «αγαπημένη» ώρα του τεχνικού της Λίβερπουλ.

Ο Κλοπ ωστόσο δεν το πήρε στην πλάκα και απάντησε με αρκετή δόση ειρωνείας, τονίζοντας μάλιστα στον παρουσιαστή ότι δεν πρόκειται να του εξηγήσει από τη στιγμή που δεν γνωρίζει από ποδόσφαιρο, παρότι δουλεύει πάνω σε αυτό.

«Δεν καταλαβαίνεις από ποδόσφαιρο, αν και εργάζεσαι εντός αυτού, άρα γιατί να συζητήσω και να εξηγήσω; Θα επιστρέψουμε μεσάνυχτα, θα κάνουμε δυο προπονήσεις και θα πάμε να ξαναπαίξουμε. Ήσουν αγενής. Η διαφορά μας είναι πως ενώ εσείς μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε ως δημοσιογράφοι, εγώ δεν μπορώ να κάνω το ίδιο γιατί θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα»απάντησε ο Κλοπ στον παρουσιαστή, ο οποίος δεν έδωσε συνέχεια.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy