Είναι να απορεί κανείς με την κλήση στην Εθνική Νέων Κ19 και όχι μόνο…

Κλήσεις στις εθνικές ομάδες με σωρεία ερωτημάτων και μεγάλες απορίες

Κλήση για φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Νέων Κ19 είχαμε χθες(4/12) για φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Περιστερώνα, Τρεις από Απόλλωνα και ένας από Καρμιώτισσα, χωρίς εκπροσώπηση ΑΕΛ, Άρης και ΑΕΖ και είναι να διερωτάται κανείς με ποια κριτήρια γίνονται οι κλήσεις.

Όσον αφορά τη Λεμεσό και τις τέσσερις της ομάδες ΑΕΛ, Απόλλωνα, Άρη και Καρμιώτισσα βλέπουμε μόνο τέσσερις ποδοσφαιριστές μόνο από δύο ομάδες. Ο “φτωχός συγγενής” του ποδοσφαίρου μας η Λεμεσός εκπροσωπείται λιγότερο από το ήμισυ μιας μόνο ομάδας από τη Λευκωσία. Με όλο το σεβασμό στον ομοσπονδιακό προπονητή μας, αλλά η ταπεινή μας γνώμη είναι ότι δεν παρακολουθεί αγώνες στη Λεμεσό, αφού δεν βλέπει ποδοσφαιριστές που είναι σε φόρμα, ενώ όσους καλεί και καλά κάνει, έχουμε την εντύπωση ότι το κάνει για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια!

Τα παράπονα πολλά… που έχουμε δεχθεί ως αθλητική ιστοσελίδα, που είναι στο πλευρό των Ακαδημιών των ομάδων της Λεμεσού. Αφού το ψάξαμε και λίγο βρήκαμε ότι στην κλήση βρίσκονται και νεαροί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν συμμετοχές, ενώ άλλοι που δεν κλήθηκαν ποτέ αγωνίζονται ανελλιπώς.

Γενικά το πρόβλημα των κλήσεων στις Εθνικές μικρές ομάδες, έκανε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές να απαξιώνουν την κλήση για να φορέσουν το εθνόσημο στο στήθος, κάτι που γι αυτό το κατάντημα φταίνε συγκεκριμένοι και το ξέρουν πολύ καλά.

Κύριοι μην στιγματίζετε τους νεαρούς αθλητές – ποδοσφαιριστές και μην βάζετε εμπόδια στα όνειρα τους. Δεν δικαιολογήστε με τίποτα… και βάλτε και τον εαυτό σας κάποια στιγμή στη θέση τους! Τι να πούμε και να γράψουμε άλλο, κανείς δεν καταλαβαίνει το οτιδήποτε πλέον… από τους “επιστήμονες” των Εθνικών ομάδων!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy