Παράπονα – ΑΕΛ

Έντονα παράπονα από την επίσημη ΑΕΛ για την διαιτησία του χθεσινού ντέρμπι με την Ανόρθωση

Ο Πλουτής Αβραάμ σε σημερινές του δηλώσεις εξέφρασε τα παράπονα της ΑΕΛ για την διαιτησία και την διαχείριση κάποιων φάσεων.

Η τοποθέτηση του Πλουτή:

“Ασφαλώς έχουμε παράπονα από τη διαιτησία. Η διαιτησία του χθεσινού αγώνα δεν ήταν αυτή που έπρεπε για τέτοιο παιχνίδι. Εξετάζουμε την καταγγελία της διαιτησίας, έχω την εντύπωση ότι ο διαιτητής δεν αποφάσιζε μόνος του, αυτοί που ήταν στο VAR επηρέασαν το παιχνίδι, τα παράπονα μας είναι στη φάση της κόκκινης στον Φιλίπποβιτς, έπρεπε να δεχθούν και οι δύο κόκκινη κάρτα. Πήρε την κόκκινη πίσω από τον Τσίκο γιατί του είπαν στο VAR. Δεν μπερδεύτηκε ο διαιτητής, το τι έγινε στο διάστημα που πήρε πίσω την κόκκινη είναι κάτι που πρέπει να μας απαντήσουν. Οι ανθρώποι στο VAR μας είπαν ότι ο Τσίκο δεν ακούμπησε τον παίκτη μας.

Έχουμε παράπονο και στη φάση του πέναλτι, ήταν πολύ αυστηρή και δεν έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο καταγγελίας της διαιτησίας”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy