Ετήσια Γενική συνέλευση του Σωματείου της ΑΕΛ

Επίσημη ενημέρωση - Λογοδοσία Προέδρου

Πραγματοποιείτε αυτή την στιγμή η ετήσια γενική συνέλευση του Σωματείου ΑΕΛ Λεμεσού.

Η συνέλευση άρχισε με ομιλία του Πρόεδρου του Σωματείου κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.

Στη συνέχεια θα γίνει λογοδοσία και ενημέρωση από τον γενικό γραμματέα κ. Στέλιο Αυγολούπη και ακολούθως η οικονομική ενημέρωση από τον ταμία κ.Δημήτρη Αγησιλάου.

Ομιλία κ.Νίκου Χριστοδουλίδη – Προέδρος ΑΕΛ Λεμεσού.

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού καλησπέρα σας.

Σας καλωσορίζουμε στην ετήσια γενική συνέλευση του Σωματείου μας.

Η καθιερωμένη ετήσια ενημέρωση των μελών για τα οικονομικά θέματα του Σωματείου μας αλλά και σημαντικά θέματα που αφορούν τα μέλη.

Με χαρά και τιμή βρισκόμαστε ενώπιον του Ανώτατου οργάνου του Σωματείου μας που παίρνει τις σημαντικότερες αποφάσεις και αποφασίζει για το παρών αλλά και το μέλλον της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού, για όλα τα τμήματα του Σωματείου μας.

Χαιρόμαστε για την μαζική παρουσία σας και το ενδιαφέρον σας για το Σωματείο μας.

Η καθημερινή και διαχρονική στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Σωματείου γενικότερα από τα μέλη μας, παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων για το Σωματείο μας.

Χωρίς την στήριξη των μελών, τη στήριξη της μάζας του κόσμου της ΑΕΛ, τη στήριξη του ΣΥΦΑΕΛ, κανένα Διοικητικό Συμβούλιο δεν μπορεί να παράξει εποικοδομητικό έργο για το Σωματείο μας.

Σας ευχαριστούμε και σας θέλουμε να συνεχίσετε να είσαστε δίπλα μας.

Το Σωματείο μας βρίσκεται σε μια σημαντική περίοδο και σε μια μεταβατική φάση, η οποία είναι καθοριστική για το μέλλον μας.

Και σε αυτή τη περίοδο ο καθένας από εμάς οφείλει να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών, με σοβαρότητα και ευθύνη για να μπορέσουμε όλοι μαζί να οδηγήσουμε το σωματείο μας σε καλύτερες μέρες.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν πάρα πολύ δύσκολοι αλλά και σημαντικοί για την ΑΕΛ μας.

Έγινε μια πολύ σημαντική αλλαγή καθώς η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος επανήλθε μετά από 15 χρόνια στο Σωματείο.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεται εδώ και μερικούς μήνες, από την 1η Ιουνίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μετά την λαϊκή εντολή της Γενικής Συνέλευσης, εσάς δηλαδή, και με την προτροπή της μάζας των φιλάθλων της ΑΕΛ και του Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΛ, αναλάβαμε την διαχείριση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Θέλω να πάμε λίγο πίσω και να σας θυμίσω, για να μην ξεχνιόμαστε ότι η προτεραιότητα του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, όταν ανάλαβε τη Διοίκηση του Σωματείου, ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με την προηγούμενη διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Οι επαφές για ανανέωση της συνεργασίας με την ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ, δεν καρποφόρησαν.

Όχι μόνο δεν καρποφόρησαν αλλά ουσιαστικά δεν είχαμε καμία ανταπόκριση και καμιά θετική διάθεση από τη προηγούμενη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, για συζήτηση των όρων της νέας συνεργασίας ή για τη συζήτηση οποιασδήποτε βάσης για συζήτηση και συνεργασία.

Αυτό είναι ξεκάθαρο και δεν επιδέχεται καμιάς αμφισβήτησης. Τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα.

Όταν διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχε γέφυρα επικοινωνίας με τη προηγούμενη διοίκηση, στραφήκαμε σε άλλες περιπτώσεις.

Πολλοί ενδιαφέρθηκαν και επικοινωνήσαν μαζί μας.

Κάναμε επαφές και συζητήσεις. Με λεγόμενους επενδυτές και άλλους ενδιαφερόμενους.

Δυστυχώς και όχι με δική μας ευθύνη, καμιά επαφή δεν προχώρησε σε ουσιαστικό στάδιο.

Είτε γιατί το ενδιαφέρον δεν ήταν πραγματικό, είτε γιατί δεν υπήρχε η ανάλογη οικονομική διάθεση από τους ενδιαφερόμενους είτε για άλλους λόγους.

Μετά τα γεγονότα αυτά και χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός υποψήφιος επενδυτής ή ενδιαφερόμενος, λάβαμε εντολή από την Γενική Συνέλευση του Σωματείου, να αναλάβουμε την διαχείριση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος και ήταν υποχρέωση και ευθύνη μας να το πράξουμε.

Και το κάναμε με όλη μας τη καλή διάθεση και την υποχρέωση προς το Σωματείο μας και τον κόσμο της ΑΕΛ.

Οι στόχοι μας ήταν εξαρχής ξεκάθαροι και είναι ακόμη.

Η οικονομική εξυγίανση, η οικονομική διαφάνεια και υγεία του Σωματείου μας ώστε να μπορέσει κάποιος επενδυτής ή οποίος άλλος ενδιαφερόμενος, να παραλάβει μια υγιή κατάσταση.

Με κινήσεις σε λογικά οικονομικά πλαίσια, ώστε να βάλουμε τις βάσεις για μια ισχυρή ΑΕΛ τα επόμενα χρόνια σε όλα τα επίπεδα. Και αγωνιστικά σε όλα τα τμήματα αλλά και οικονομικά.

Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ξεφύγουμε από τους στόχους μας και ούτε να κάνουμε ενέργειες που θα ζημιώσουν το Σωματείο μας, είτε οικονομικά είτε με οτιδήποτε άλλο.

Τα προβλήματα, τα εμπόδια και οι προκλήσεις είναι μπροστά μας. Δεν μας φοβίζουν όμως.

Βήμα βήμα, με σύνεση και λογική, θα τα ξεπεράσουμε.

Και η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή σε όλους.

Σε όλους όσους θέλουν να στηρίξουν και να ενισχύσουν τη προσπάθεια μας, σε όλους όσους θέλουν να επενδύσουν, σε όλους όσους αγαπούν την Αθλητική Ένωση Λεμεσού.

Η ΑΕΛ έχει χώρο για όλους. Δεν περιττεύει κανείς.

Όχι όμως με λόγια αλλά με πράξεις.

Επειδή λόγια ακούσαμε πολλά, αλλά πράξεις βλέπουμε λίγες.

Τα εμπόδια που βρήκαμε μπροστά μας είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Οι οικονομικές εκκρεμότητες που βρήκαμε από τη προηγούμενη διοίκηση είναι πολλές. Και είναι ακόμη ανεκπλήρωτες.

Και υποχρεωνόμαστε για το καλό της ΑΕΛ, για να μην έχει ζημιά η ομάδα μας, για να μην χάσουμε βαθμούς, να πληρώνουμε παλιές υποχρεώσεις οι οποίες επιβαρύνουν κατά πολύ τον φετινό μας προϋπολογισμό και μας δημιουργούν προβλήματα.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας πει σε λίγο και ο Γενικός γραμματέας αλλά και ο ταμίας.

Κλείνοντας αυτή την αρχική ομιλία μου, θα πούμε και περισσότερα στην πορεία αν θέλετε, θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό μου Συμβούλιο για την καθημερινή μάχη που δίνει για την επιβίωση του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε όλους όσους διαχειρίζονται όλα τα Τμήματα του Σωματείου μας και το Προσωπικό που παλεύει καθημερινά για να πρωταγωνιστούμε και να είμαστε έτοιμοι.

Η προσπάθεια μας δεν θα σταματήσει παρά τα όποια προβλήματα.

Θα δώσουμε τη μάχη μας μέχρι τέλους με τη βοήθεια και τη στήριξη σας, για να πετύχουμε τους στόχους μας ως Διοικητικό Συμβούλιο.

Σας ευχαριστώ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy