Κύριε… είσαι πρώτα παιδαγωγός και μετά προπονητής!!!

Το λιγότερο που έχεις να κάμεις είναι να ζητήσεις συγνώμη και να αποχωρήσεις από τον χώρο για να μην μαυρίσεις και άλλες νεαρές ψυχές

Τα πρωταθλήματα Παίδων και Νέων ξεκίνησαν με πολλά παιχνίδια και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να στερούνται πράγματα για να κάνουν αυτό που αγαπούν.

Ο σκοπός της αρθρογραφίας δεν είναι οι νεαροί όμως αθλητές αλλά οι προπονητές. Πρέπει να είστε πρώτα παιδαγωγοί κύριοι και μετά προπονητές. Πρώτα πρέπει να γνωρίζετε τα προβλήματα των ποδοσφαιριστών σας και τι κουβαλούν πίσω τους, προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα και μετά να τιμωρείται και να κλείνετε τις πόρτες! Πρέπει να βάζετε τον εαυτό σας στη θέση των νεαρών για να τους κατανοήσετε και όχι να το παίζεται οι “βασιλιάδες” στο χώρο σας!

Συγκεκριμένος προπονητής συμπεριφέρθηκε απάισια σε ποδοσφαιριστή του που τον πήρε τηλέφωνο αναφέροντας του ότι ίσως αργήσει 3 με 4 λεπτά στην ώρα συγκέντρωσης και αφού δεν εξαρτώταν από αυτόν. Ο προπονητής αυτός είναι παράδειγμα προς αποφυγή και όσο το δυνατόν ποιο γρήγορα φύγει από τον χώρο τόσο το καλύτερο. Δεν σεβάστηκε τι κουβαλά ο νεαρός πίσω του, θεωρόντας ότι έπρεπε να εξαντλήσει την αυστηρότητα του, “αδειάζοντας” μια νεαρή ψυχή, για να γίνει ο κυρίαρχος των αποδυτηρίων, “κούνια που τον κούναγε”!!! Όσο και να μάθεις και προπονηταράς να γίνεις σπουδαίος, πρώτα από όλα πρέπει να είσαι κύριε ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ!!!

Η αναφορά μας αφορά προπονητή και ομάδα του πρωταθλήματος Νέων Κ19 Α΄κατηγορίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy