Βαθμολογία UEFA: Σούπερ ξεκίνημα για την Ελλάδα, άφησε πίσω τους διώκτες της και κοιτά προς τα πάνω!

Η Ελλάδα μάζεψε 1.200 βαθμούς χάρη στις νίκες Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και μπήκε ιδανικά στη φάση των ομίλων, όσον αφορά στη βαθμολογία της UEFA.

Με τέσσερις ομάδες στη φάση των ομίλων σε Europa & Conference League, οι πιθανότητες της Ελλάδας να προοδεύσει στη βαθμολογία της UEFA είναι πολλές και αυτό έγινε σαφές από την 1η κιόλας αγωνιστική!

Οι νίκες Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έφεραν 1.200… ζεστούς βαθμούς στη χώρα μας, η οποία παραμένει στη 19η θέση αλλά έχει αφήσει στο -1.300 (!) την Κροατία, ενώ βλέπει πλέον την 18η Ουκρανία σε απόσταση 1.475 βαθμών.

Ασφαλώς είναι πολύ νωρίς για να κάνει κανείς ασφαλείς εκτιμήσεις, ωστόσο ενδεικτικό είναι πως ήδη η Ελλάδα έχει συγκεντρώσει 4.200 βαθμούς φέτος. Επίδοση που την τοποθετεί στην 6η θέση σε όλη την Ευρώπη αναφορικά με τη σεζόν 2023/24!

Η δε διαφορά από την 15η θέση, που αποτελεί τον μεγάλο –και παράλληλα πολύ δύσκολο- στόχο έπεσε στους 2.550 βαθμούς, την ώρα που ήταν 3.500 όταν είχαν ολοκληρωθεί τα προκριματικά!

Υπενθυμίζεται πως 15η είναι η Νορβηγία, με Τσεχία, Ισραήλ και Ουκρανία να μεσολοαβούν προ της Ελλάδας.

Βαθμολογία UEFA: Ιδανικό ξεκίνημα για την Ελλάδα

 

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy