Τα “πράσινα” εισιτήρια για ΓΣΠ

Επίσημη ενημέρωση για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με Ομόνοια

Επίσημη ενημέρωση για τα εισιτήρια του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας(25/9) με την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Ομόνοια στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο Γ.Σ.Π στη Λευκωσία, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, τα εισιτήρια θα διατίθενται διαδικτυακά από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.arisfc.com. Επίσης, από τα γραφεία της ομάδας μας στην Λεωφόρο Αμαθούντος 56, στον Άγιο Τύχωνα (απέναντι από το ξενοδοχείο POSEIDONIA), από την Τετάρτη 20/9 έως την Παρασκευή 22/9 με συνεχόμενο ωράριο 10:00-18:00 και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου από τις 09:30 μέχρι τις 13:00 και τη μέρα του αγώνα, τη Δευτέρα 25/9 από τις 10:00 μέχρι τις 13:00.

Οι φίλοι του Άρη θα καταλάβουν τη Νότια κερκίδα (πέταλο).

Εισιτήρια για τους φίλους της ομάδας μας θα είναι διαθέσιμα και στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 17:30 τη μέρα του αγώνα.

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • KANONIKO €12
  • ΜΑΘΗΤΙΚΟ €8
  • ΠΑΙΔΙΚΟ €1

 

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων δεν θα επιτρέπει την έκδοση του χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου του ΚΟΑ ανανεώνονται  αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy