Βλάνταν Μιλόγεβιτς: “Για μένα είναι σημαντικό να δω ποιοι έχουν χαρακτήρα για τέτοια παιχνίδια, γιατί δεν είναι αρκετό να είσαι μόνο καλός παίχτης”

Δηλώσεις από τον προπονητή του Απόλλωνα μετά το τέλος του σημερινού ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Διαβάστε τι ανέφερε ο προπονητής του Απόλλωνα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη δημοσιογραφική διάσκεψη που ακολούθησε μετά το σημερινό(17/9) 1-1 στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

“Νομίζω ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως από τη δεξιά πλευρά. Ο Σούσιτς είναι ένας πολύ επιθετικός παίχτης, ο Σαρφό και ο Ντογκαλά μας δημιούργησαν προβλήματα. Εμείς αγωνιστήκαμε σήμερα με 4 παίχτες από τους παλιούς. Πρέπει να γνωρίσω τον χαρακτήρα του κάθε παίχτη, κι αυτοί σήμερα έπαιξαν ένα ντέρμπι, είναι μια εμπειρία που δεν είναι εύκολη.

Για μένα είναι σημαντικό να δω ποιοι έχουν χαρακτήρα για τέτοια παιχνίδια γιατί δεν είναι αρκετό να είσαι μόνο καλός παίχτης. Ο Σαγκάλ είναι πολύ ποιοτικός, μετά από απόφαση είπαμε ότι σήμερα δεν θα έπαιζε περισσότερο από 40 λεπτά. Περιμένω πάρα πολλά από αυτόν. Είχαμε πολλά θέματα που πρέπει να διορθώσουμε και θα τα διορθώσουμε. Φέτος η ομάδα είναι καινούρια και θέλει υπομονή.

Στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετρούν. Να σηκώσουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε, είναι δύσκολη χρονιά. Το ΑΠΟΕΛ σήμερα έπαιξε με μόνο 2 καινούριους και στο ποδόσφαιρο αυτό λέει πολλά. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Βλέπουμε το επόμενο».

Για το ότι ήταν αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ σήμερα: «Έτσι είναι η δουλειά, είναι κάτι καινούριο για μένα. Θέλω μαζί με τους παίχτες να δημιουργήσουμε».

Για τους νέους ποδοσφαιριστές και τι ξεχώρισε: «Αυτό το διάστημα δεν με ξέρουν οι παίχτες. Είναι καλοί οι ποδοσφαιριστές και καλοί άνθρωποι, πρέπει να δίνουν τον εαυτό τους μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να πετύχουμε. Το σημερινό παιχνίδι ήταν κυρίως να καταλάβουμε τι σημαίνει να παίζεις τέτοιου είδους παιχνίδια. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο με πολύ καλές ομάδες, είναι πιο δυνατό από πέρσι. Οι φίλαθλοι θέλουν καλό ποδόσφαιρο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy