ΑΕΛ: Σημαντική ανακοίνωση

Για 30 θέσεις VIP

Η ΑΕΛ ενημερώνει για την δυνατότητα να καθίσουν στα VIP Seats που έχουν οι φίλοι της ομάδας στον αγώνα με την Ομόνοια. 30 θέσεις ανοικτές, με 10 ευρώ έξτρα μπορούν να μετακινηθούν από Ανατολική, Νότια και Δυτική κερκίδα.

Αναλυτικά:

30 VIP SEATS μόνο για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας!

Ενημερώνουμε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που ενδιαφέρονται να μετακινηθούν στο τμήμα 104 – VIP SEATS ότι έχουν απομείνει μόνο 30 θέσεις!

Οι φετινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Ανατολικής κερκίδας, του Νοτίου Πετάλου και της Δυτικής κερκίδας που ΔΕΝ είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας VIP Seats μπορούν με ΜΟΝΟ 10€ να μετακινηθούν από την θέση τους και να ζήσουν την εμπειρία παρακολούθησης του αγώνα από τα VIP Seats της Δυτικής κερκίδας στο Section 104 με όλα τα προνόμια που προσφέρουν οι συγκεκριμένες θέσεις!

Η μετακίνηση μπορεί να γίνεται ΜΟΝΟ από το AEL Official Shop και ΟΧΙ online.

Ξεκαθαρίζουμε ότι η μετακίνηση θα αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι ΜΟΝΟ και το εισιτήριο διαρκείας θα συνεχίσει να ισχύ στην αρχική θέση για την οποία αγοράστηκε σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy