Πανηγύρισε πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα παίκτης της Σαραγόσα-Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία

Ο Βίκτορ Μογέχο πανηγύρισε προκλητικά το γκολ που πέτυχε για την Σαραγόσα και κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Με προκλητικό και υβριστικό τρόπο πανηγύρισε ο Βίκτορ Καγέχο το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις και «σφράγισε» τη νίκη της Σαραγόσα στην έδρα της Καρταχένα για την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας (1-3).

Ο επιθετικός που είναι δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης έπιασε επιδεικτικά τα γεννητικά του όργανα και ήδη η λίγκα άνοιξε φάκελο. Ο 22χρονος άσος παρότι απολογήθηκε δημοσίως για την συμπεριφορά του μετά το τέλος του αγώνα, κινδυνεύει με 4-10 αγωνιστικές αν κριθεί βαρύ το παράπτωμά του, ενώ αν πέσει στα μαλακά θα τιμωρηθεί με 1-4 αγώνες.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσους προσέβαλα με τον πανηγυρισμό μου. Η χειρονομία αυτή δεν συνάδει με την παιδεία μου και μετανιώνω πολύ για την συμπεριφορά μου. Δεν απευθυνόμουν σε κάποιον συγκεκριμένο. Αυτό δεν είναι δικαιολογία, αλλά ήταν μια ανούσια κίνηση. Και πάλι λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά μου», δήλωσε μπροστά στις κάμερες.

sport-fm.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy