Αν δεν ήταν ο Λέουβενμπέργκ…

Αλλά και ο Ανέστης για να κρατήσει την ομάδα του μέχρι τέλους στο παιχνίδι

Διαφορετικό σίγουρα θα ήταν το αποτέλεσμα στον ψεσινό(3/9) αγώνα του Απόλλωνα με την Καρμιώτισσα αν ο τερματοφύλακας των “γαλάζιων” δεν ήταν ο MVP του αγώνα πραγματοποιώντας πολύ καλές επεμβάσεις και κυρίως την απόκρουση στις καθυστερήσεις του αγώνα, σώζοντας από “έμφραγμα” τους φίλους των “γαλάζιων” και κάννοντας τους ιθύνοντες της Καρμιώτισσας να κρατάνε το κεφάλι τους για το τι χάθηκε.

Αξίζει να αναφέρουμε όμως ότι και οι δύο τερματοφύλακες χθες(3/9) ήταν σε πολύ καλή βραδιά, αφού και ο Ανέστης πραγματοποίησε για την Καρμιώτισσα εξαιρετική επέμβαση κρατόντας την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι. Από την πλευρά του ο Απόλλωνας πήρε το “τρίποντο” εξαιρετικής σημασίας, ενώ η ομάδα της Καρμιώτισσας ουσιαστικά και πάλι εβρισκόμενη για τρίτο σερί παιχνίδι πίσω στο σκορ προσπάθησε να ισοφαρίσει, έχοντας πολύ καλή εμφάνιση.

Ουσιαστικά ο αγώνας άνηκε στους δύο τερματοφύλακες με τον Λέουβενμπεργκ να ξεχωρίζει για την τελευταία του απόκρουση στον αγώνα κρατώντας το προβάδισμα του Απόλλωνα, ενώ ο Ανέστης που είχε την καλύτερη του εμφάνιση κράτησε την ομάδα μέσα στο παιχνίδι μέχρι τέλους!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy