Αυτές οι κατηγορίες καταχωρούνται κατά του Σύρου που απειλούσε στη Χλώρακα

Υπο κράτηση βρίσκεται από χθες βράδυ ο 47χρονος Σύρος ο οποίος συνελήφθη μαζί με τρεις ομοεθνείς του μετά τα επεισόδια που έγιναν στη Χλώρακα και όσα διαδραματίστηκαν καθόλη τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των εξετάσεων σχετικά με τα επεισόδια στη Χλώρακα, η Αστυνομία προχώρησε στην καταχώρηση υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, εναντίον του 47χρονου ο οποίος συνελήφθη ψες και τελεί υπό κράτηση, καθώς και άλλων τριών προσώπων και αφορούν στα αυτόφωρα αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού, παρεμπόδισης αστυνομικού κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του νόμιμου καθήκοντος του, μαχαιροφορίας, ανησυχίας, δημόσιας εξύβρισης, διασάλευσης της ειρήνης, κοινής οχληρίας, αντίσταση κατά την νόμιμη σύλληψη και της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Το Δικαστήριο όρισε σε μεταγενέστερο στάδιο την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης και διέταξε όπως αφεθούν ελεύθεροι.

Ο 47χρονος εξακολουθεί να παραμένει υπό κράτηση για άλλες δύο υποθέσεις που αφορούν στα αδικήματα της δημοσίευσης ψευδών ειδήσεων, πρόκλησης και διέγερσης βιαιοπραγίας, διέγερσης για διάπραξη ποινικού αδικήματος, καθώς επίσης και για υπόθεση κλοπής και κλεπταποδοχής, υποθέσεις που αναμένεται να καταχωρηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του, ο 47χρονος δεν αφέθηκε σε καμία περίπτωση ελεύθερος και εξακολουθεί να τελεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τις πιο πάνω υποθέσεις.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy