Επιστρέφει στον Άρη ο Βέλεθ έως το 2025, προφορική συμφωνία με Καρυπίδη!

Σπουδαία όσο και απρόσμενη ενίσχυση του Άρη, με τον Φραν Βέλεθ να αναλαμβάνει την επαφή με τον Θόδωρο Καρυπίδη και να τα βρίσκουν για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

«Μπαμ» από το… πουθενά στον Άρη, ο οποίος βρισκόταν σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού και, παρότι φερόταν να κλείνει τον 20χρονο Βραζιλιάνο στόπερ Μισέλ Αουγκούστο, εντούτοις κατέληξε να έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Φραν Βέλεθ!

Ο Ισπανός άλλο στόπερ των «κίτρινων», μάλιστα, ήταν εκείνος που έριξε τις… γέφυρες για την επιστροφή του στην ομάδα μετά από απουσία τριών χρόνων, μιλώντας απευθείας με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Οι δύο πλευρές, λοιπόν, τα βρήκαν σε όλα και κατέληξαν σε προφορική συμφωνία για δύο χρόνια συμβολαίου, ήτοι μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Το οποίο απομένει να λάβει και επίσημη μορφή εντός των επόμενων ωρών…

Θυμίζουμε ότι ο 32χρονος στόπερ αγωνίστηκε πέρυσι στην Αλ Φατέχ, στην οποία μετακόμισε το καλοκαίρι του 2022 από τον Παναθηναϊκό, έναντι του ποσού των 850.000 ευρώ.

Στην Σαουδική Αραβία ο Βέλεθ είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2024 ενώ αμειβόταν με ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy