Φανούριος: “Ήταν ο νούμερο ένας στόχος ο Λάμλει – Τον Σαγκάλ τον περιμέναμε εδώ και 1,5 μήνα”

Σημερινές(4/8) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Ε.Τ του Απόλλωνα

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε σήμερα(4/8) ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για τον Σανγκάλ: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αναμέναμε εδώ και ενάμισι περίπου μήνα. Όλα έδειχναν πως δύσκολα θα ερχόταν Κύπρο. Σίγουρα ικανοποιήθηκε η μεταγραφική επιθυμία του κυρίου Αντόνε μαζί με τον Μάκη Παπαϊωάννου. Αυτό που μένει είναι ο ποδοσφαιριστής να πιστοποιήσει εντός αγωνιστικού χώρου αυτά που τον συνοδεύουν. Έχουμε μπροστά μας ακόμη αρκετές μέρες, παραμένουμε πάρα πολύ ψύχραιμοι, θέλουμε να πάρουμε καλούς παίκτες. Καλούμε τον κόσμο να επιδείξει ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στην ομάδα. Αντιλαμβάνομαι ένα άγχος από αυτούς κατά πόσο η ομάδα ενισχυθεί, η απόφαση είναι πως θα ενισχυθεί όπου θεωρούν οι υπεύθυνοι. Τώρα προτεραιότητα είναι ο ακραίος επιθετικός και ο τερματοφύλακας, για να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος του μεταγραφικού σχεδιασμού».

Πως έπεισαν τον Σανγκάλ: «Μετά από αρκετές συζητήσεις του Μάκη Παπαϊωάννου, με τον πρόεδρο και τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή. Επενδύσαμε αρκετά στην αξία του ποδοσφαιριστή και ευελπιστούμε να δικαιώσει τις προσδοκίες».

Για τις επόμενες μεταγραφές: «Θα κάνουμε και πάλι υπομονή. Eίναι δύσκολες περιπτώσεις, γίνεται αρκετή προσπάθεια και αναμένουμε».

Για τον Λάμλει: «Η αλήθειά ήταν ο νούμερο ένας στόχος. Ήταν εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, ήρθε Κύπρο, θεωρώ όμως πως μας τα χάλασε η Σαουθάμπτον την τελευταία στιγμή. Ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας, δυστυχώς γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει εναλλακτική, άλλη μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Περιμένουμε τώρα και τον Άντος που ξεπέρασε το πρόβλημα του, είναι και ο Δημήτρης εκεί, θα πάρουμε όσο χρόνο χρειαστεί για να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή».

Για τον Ουζόχο: «Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα».

Για Άντος: «Αυτή τη στιγμή είναι στην ομάδα κανονικά. Φάνηκε άτυχος, είχε ένα πρόβλημα σε μια προπόνηση. Μυϊκό, έμεινε εκτός για δέκα μέρες, τώρα είναι έτοιμος».

Αν θα γίνουν άλλες κινήσεις: «Η μεταγραφική περίοδο εκπνέει μέσα Σεμπτέμβρη. Το μεταγραφικό πλάνο προνοεί έναν εξτρεμ και έναν τερματοφύλακα. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να γνωρίζω αν ο Μπογκντάν και οι συνεργάτες του εντόπισαν κάποια άλλη αδυναμία».

Για τους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί: «Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν ολοκλήρωσε ακόμη την αξιολόγηση του ο κύριος Mπογκντάν. Όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο θα ενημερώσουμε».

Για Ρατζέλοβιτς: «Δεν ασχοληθήκαμε ποτέ επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά ότι για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή είναι ένα πακέτο κοντά στα τρία εκατομμύρια. Δεν μπορεί ο Απόλλωνας να μπει σε αυτή τη διαδικασία».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy