Σπιλέφσκι: “Όλοι άκουγαν μέχρι στιγμής τον Άρη Θεσσαλονίκης, τώρα θα ακούνε και τον Άρη Λεμεσού”

Οι δηλώσεις του Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά τη χθεσινή(1/8) ιστορική πρόκριση του Άρη

Την περηφάνια του για την ιστορική πρόκριση του Άρη εξέφρασε στην συνέντευξη Τύπου ο Αλεξέι Σπιλέφσκι αμέσως μετά τη νίκη επί της Μπάτε στην Ουγγαρία.

Οι δηλώσεις του:

Για το ματς και το 5-3: «Είμαι στεναχωρημένος που δεχτήκαμε 5 τέρματα αλλά ευχαριστημένος για τα 11 γκολ. Είναι φυσιολογικό να υπήρχε μια μικρή χαλάρωση».

Για την πρόκριση: Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας. Όλοι άκουγαν μέχρι στιγμής τον Άρη Θεσσαλονίκης, τώρα θα ακούνε και τον Άρη Λεμεσού. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Αντώνη, τον οπαδό του Άρη που ταλαιπωρείται από καρκίνο».

Για τις πιθανές αντιπάλους στον επόμενο γύρο: «Και η Ράκοφ και η Καραμπάχ είναι δύσκολες ομάδες. Θα πω κάτι που ίσως δεν το γνωρίζετε. Σχετικά πρόσφατα είχα πρόταση να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της Ράκοφ, έφτασα κοντά αλλά τελικά προτίμησα να μείνω στον Άρη και χαίρομαι γι’ αυτό. Γνώρισα τον πρόεδρο της ομάδας και ίσως από αυτή την έννοια να είναι ένα καλό ζευγάρι».

Για τους στόχους της ομάδας: «Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη. Δεν ονειρευόμαστε μεγαλεία. Είναι η πρώτη μας φορά σε Ευρωπαϊκό όμιλο και πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί».

Για την Μπάτε: «Η Μπάτε είναι μια ιστορική ομάδα αν και έχει κάποια προβλήματα. Κάθε φορά ο αντίπαλος είναι όσο δυνατός όσο του το επιτρέπεις».

Για τους παίκτες του: «Οι παίκτες μου έδειξαν ότι έχουν κάτι ξεχωριστό. Θέλουμε να προχωρήσουμε αλλά παραμένουμε ταπεινοί. Στο ποδόσφαιρο αν δεχθείς δυο γκολ και πετύχεις τρία, θα πάρεις τη νίκη. Όμως σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κρατάμε το μηδέν. Θα δουλέψουμε στην άμυνα αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να ανησυχούμε περισσότερο αν δεν δημιουργούσαμε φάσεις».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy