Πήρε Αλεξανδρόπουλο ο Ολυμπιακός!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

Ενίσχυσης συνέχεια για τον Ολυμπιακό, καθώς μετά την απόκτηση του Τζάκσον Πορόσο, οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία και με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για το δανεισμό του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα τους.

Ο 22χρονος μέσος, που πωλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό στα «λιοντάρια» της Λισσαβόνας έναντι 4,5 εκατ. ευρώ συν 30% ποσοστό μεταπώλησης για οποιαδήποτε πρόταση ξεπεράσει το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ, δεν βρήκε το χώρο και το χρόνο που θα ήθελε στην Πορτογαλία, παίζοντας την περασμένη σεζόν μόλις σε 13 αγώνες.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε έντονα τις τελευταίες 10 μέρες για την απόκτηση του διεθνούς μέσου και το μεσημέρι της Τετάρτης (2/8) έφτασε σε οριστική συμφωνία με την Σπόρτινγκ για να αποκτήσει ως δανεικό τον Αλεξανδρόπουλο, με οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατ. ευρώ την οποία θα μπορεί να ενεργοποιήσει έως τον επόμενο Ιούνιο.

Ο Αλεξανδρόπουλος αναμένεται μέσα στο επόμενο 48ωρο στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy