Έρχεται μεταγραφή…

Τι ανέφερε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος μετά την ιστορική πρόκριση και τι έκανε εντύπωση

Δηλώσεις παραχώρησε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μετά την πρόκριση της ομάδας του κόντρα στην Μπάτε.

Αξιοσημείωτο η προαναγγελία μεταγραφής…

Αναλυτικά:

«Τα συγχαρητήρια αξίζουν στους ποδοσφαιριστές, στο προπονητικό επιτελείο και σε όλη την οικογένεια του Άρη. Η δεύτερη μας απόπειρα στην Ευρώπη συνδυάστηκε με την εξασφάλιση της παρουσίας μας σε ευρωπαϊκό όμιλο. Τα τελευταία χρονιά σχεδόν κάθε λίγο και λιγάκι ζούμε πρωτόγνωρα πράγματα. Χωρίς να θέλω να φανώ ανικανοποίητος από τη στιγμή που αυτή η ομάδα κτίστηκε για να διεκδικεί συνεχώς πράγματα η προσοχή μας είναι στον επόμενο αντίπαλο. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για τους επόμενους στόχους: «Αν προκριθούμε κόντρα στον επόμενο μας αντίπαλο θα εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στο ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, δεν βάζουμε ταβάνι στις φιλοδοξίες μας. Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει κατά πολύ στην επόμενη φάση. Από εδώ και πέρα αρχίζουν οι πολύ μεγάλες υπερβάσεις».

Για τις μεταγραφές: «Αν όλα πάνε καλά τις επόμενες μέρες θα έχουμε ανακοίνωση. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

Για Κακόριν: «Δεν ξέρω. Νομίζω τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και για τον Κακόριν κι αν το μέλλον του είναι πράσινο ή όχι».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy