Αλλαγή δεδομένων – Το ψάχνει για αμυντικό μέσο – κόφτη

Στον Απόλλωνα έστρεψε το ενδιαφέρον τους σε μεταγραφή ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως κόφτης ελέω Χουσαίν

Η προετοιμασία μέχρι στιγμής των “γαλάζιων” μαθαίνουμε ότι έβγαλε συμπεράσματα! Ποια είναι αυτά; Ότι ο Μπογκτάν Αντόνε διεμήνυσε στους ιθύνοντες της ομάδας και αυτούς που ασχολούνται με τον μεταγραφικό σχεδιασμό ότι άλλαξαν τα πλάνα και το τεχνικό επιτελείο πλέον χρειάζεται ένα αμυντικό μέσο.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η παρουσία Χουσαίν, ήταν ο μόνος που δεν βοήθησε από τις μεταγραφές Ιανουαρίου, “κούρασε” πάρα πολύ, βγάζει και προβλημα τραυματισμού και το προπονητικό επιτελείο δεν του έχει πλέον καμία εμπιστοσύνη, ίσως τον έχει και εκτός πλάνων και έτσι άμεσα χρειάζεται στην ομάδα ένα αμυντικός μέσος – κόφτης.

Απ΄ότι μάθαμε επίσης ήδη γίνονται κάποιες διεργασίες γι αυτόν τον ποδοσφαιριστή και έτσι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους αλλού, αφού στο θέμα του επιθετικού στη θέση του Πίττα, βρέθηκαν λύσεις εκ των έσω. Οι κινήσεις που θα γίνουν λοιπόν είναι του τερματοφύλακα, των δύο εξτρέμ και η νέα ανάγκη που προκύπτει λοιπόν με τον αμυντικό μέσο – κόφτη.

Βέβαια εντός των ημερών αναμένονται και οι εξελίξεις με τους δανεισμούς ποδοσφαιριστών.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy