Η γυναίκα «πίσω» από τα κορμιά των παιχτών της Ομόνοιας «κόβει την ανάσα»

Μια ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της Γλυκερίας Γιάκουμου, που αρχικά γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στα κυπριακά καλλιστεία, στο Instagram είναι αρκετή για να παραδεχτεί κανείς πως πρόκειται για μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή γυναίκα που φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο να κλέβει την παράσταση με κάθε της εμφάνιση και φυσικά, με κάθε της ανάρτηση.

Η ίδια, που σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως διατροφολόγος και sport nutritionist της Ομόνοιας είναι αρκετά ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και μοιράζεται με τις περίπου είκοσι χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Ανάμεσα σε αυτά και αρκετές λήψεις στις οποίες την βλέπουμε να απολαμβάνει το καλοκαίρι της και να ποζάρει φορώντας μαγιό, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο το καλίγραμμό σώμα της. Αν και σίγουρα οι φωτογραφίες της είναι όλες τους υπέροχες, εμείς ξεχωρίσαμε τρεις.

Δείτε ποιες είναι: 

Το προηγούμενο διάστημα η Γλυκερία βρέθηκε στις Κάννες και όπως είδαμε μέσα από τα ποστ της φαίνεται να απόλαυσε την κάθε της στιγμή στο μάξιμουμ.


Ποζάροντας με σέξι μπικίνι στην Λάρνακα η Γλυκερία “ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη”!


Ευδιάθετη και καλοκαιρινή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy