Ασκήθηκε δίωξη για σεξουαλική επίθεση στον Ντάνι Άλβες – Καταθέτει την Τετάρτη

Η δικαστής άσκησε δίωξη στον Ντάνι Άλβες, θεωρώντας πως έχει αρκετά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υπήρξε σεξουαλική επίθεση στην 23χρονη κοπέλα.

Άσχημα είναι, για ακόμη μία φορά, τα νέα που έρχονται από την Ισπανία για την υπόθεση του Ντάνι Άλβες.

Η δικαστής που ερευνά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου του 2022 σε νυχτερινό μαγαζί της Βαρκελώνης, άσκησε δίωξη στον 40χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος από τις 20 Ιανουαρίου βρίσκεται στις φυλακές Brians 2 της Βαρκελώνης.

Και αυτό συνέβη γιατί το ερευνητικό δικαστήριο «15» της Βαρκελώνης έκλεισε την υπόθεση, θεωρώντας πως έχει αρκετά στοιχεία στα χέρια του, που αποδεικνύουν πως εκείνο το βράδυ ο Ντάνι Άλβες επιτέθηκε σεξουαλικά στην 23χρονη κοπέλα. Μάλιστα, η ανάκρισή του, η οποία είναι υποχρεωτική μετά τη δίωξη, θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τετάρτη (2/8).

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι ενδείξεις του δικαστηρίου, η τιμωρία του Βραζιλιάνου θα είναι αρκετά μεγάλη και μπορεί να φτάσει έως τα δέκα έτη φυλάκισης.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy