Απόλλων: Εξέλιξη με Άντος – Το ΡΕΠΟΡΤΑΖ στο Lemesosinsports.com

Τα δεδομένα με τον Αυστριακό τερματοφύλακα και το μέλλον του

Ο Ντάνιελ Άντος βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες. Το ΡΕΠΟΡΤΑΖ για το μέλλον του Αυστριακού κίπερ το έχει και πάλι το Lemesosinsports.com.

Όπως είχαμε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ στις 2 Ιουλίου στον Απόλλωνα υπήρχαν σκέψεις να δώσουν δανεικό τον Άντος και να προχωρήσουν στην μεταγραφή ακόμη ενός τερματοφύλακα, Σκέψεις να δοθεί δανεικός ο Άντος – Ίσως νέα μεταγραφή κίπερ.

Όπως αρκετές φορές ακούστηκε από επίσημα χείλη ο Απόλλωνας βρίσκεται στο ψάξιμο για μεταγραφή τερματοφύλακα. Μια-δύο περιπτώσεις που ήταν στα υπόψιν δεν προχώρησαν για διάφορους λόγους, με τους “γαλάζιους” πλέον να εξετάζουν άλλες περιπτώσεις. Έχουν σταλθεί ήδη δύο προτάσεις και τις επόμενες μέρες θα πάρουν απαντήσεις, θετικές ή αρνητικές.

Όσον αφορά τώρα τον Ντάνιελ Άντος οι πιθανότητες του να μείνει στον Απόλλωνα δεν είναι αρκετές. Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του Lemesosinsports.com οι “γαλάζιοι” έχουν στα χέρια τους προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού τόσο για δανεισμό, όσο και για αγορά του Αυστριακού κίπερ. Ενώ σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες στον Απόλλωνα το έψαξαν και για δανεισμό του παίκτη σε ομάδες του νησιού μας.

Κάποια οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί μέχρι στιγμής. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Σίγουρα στον Απόλλωνα θα περιμένουν να κάνουν την μεταγραφή του νέου τερματοφύλακα και μετά να τρέξουν το θέμα με τον Άντος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy