Επίσημο του νεαρού τερματοφύλακα Λάντινγκ Μπάντζι στην Umm Salal SC

Ανακοίνωση από τον Άρη

Με ανακοίνωση του ο Άρης ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της μεταγαφής του νεαρού τερματοφύλακα Λάντινγκ Μπάντζι στην Umm Salal SC.

Αναλυτικά:

Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του νεαρού τερματοφύλακα Λάντινγκ Μπάντζι στην Umm Salal SC. Η ομάδα του Κατάρ που στόχευε στην απόκτηση ενός κορυφαίου νεαρού Αφρικανού τερματοφύλακα, κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ομάδα μας ύψους 1.1 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του.

Ο Άρης έκανε αποδεκτή την πρόταση της ομάδας του Κατάρ και ο ποδοσφαιριστής αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο με την Umm Salal. Θυμίζουμε ότι η ομάδα μας είχε αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή πριν από δύο μήνες περίπου, έναντι 70 χιλιάδων ευρώ από ομάδα της πατρίδας του και ο Άρης θα βάλει στο ταμείο του 1 εκατομμύριο από την πώληση του νεαρού Σενεγαλέζου.

Η μεταγραφή του Μπάντζι στο Κατάρ, αποδεικνύει ότι η τακτική απόκτησης νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν είτε άμεσα, είτε μεσοπρόθεσμα στην ομάδα και ταυτόχρονα έχουν προοπτική ανάπτυξης και συνεπώς μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία, μπορεί να αποδώσει. Παράλληλα, η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τη σοβαρή δουλειά που γίνεται από την ομάδα σκάουτινγκ του Άρη.

Ευχόμαστε στο Λάντινγκ Μπάτζι καλή επιτυχία στο νέο σταθμό της καριέρας του!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy