Πάει Ουγγαρία για τον επαναληπτικό και μένει εξωτερικό

Μετά τον επαναληπτικό κόντρα στην Μπάτε ο Άρης θα παραμείνει στο εξωτερικό για να συνεχίσει την προετοιμασία του μέχρι και πριν τον Δεκαπενταύγουστο

Σύμφωνα με πληροφορίες που αλιέυσε η ιστοσελίδα μας, οι ιθύνοντες στην ομάδα του Άρη προσανατολίζονται μετά το ταξίδι στην Ουγγαρία για τον επαναληπτικό κόντρα στη Μπάτε, τυπικής διαδικασίας μετά το 6-2, στο “Municipal Stadium Mezőkövesd”, να παραμείνουν στο εξωτερικό για συνέχιση της προετοιμασίας.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μετά το πέρας του επαναληπτικού, θα μεταβούν στη Λετονία στα “γνωστά τους λημέρια” για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ελέω του καύσωνα και των έντονων καιρικών συνθηκών με τη ζέστη που επικρατούν στο νησί μας. Θα μεταβούν είτε στην Πολωνία είτε στο Αζερμπαιτζάν για το πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάπιονς Λιγκ στις 8 ή 9 Αυγούστου και στη συνέχεια θα έρθουν στην Κύπρο καθώς ο επαναληπτικός είναι στη Λεμεσό στις 15 Αυγούστου.

Βέβαια αναμένονται να επιημοποιηθούν όλα όσα έχουμε μάθει για την ομάδα του Άρη και θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εντός των ημερών!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy