Καύσωνας “Κλέων”: Τι έκαναν για να δροσιστούν 9 διάσημες Ελληνίδες όταν ο υδράργυρος «χτύπησε» 40άρια

Πέρασε και η σημερινή δύσκολη μέρα με τον καύσωνα Κλέων να δείχνει το πρόσωπό του σε αρκετές περιοχές της χώρας σε έναν καύσωνα διαρκείας ο οποίος αναμένεται να τελειώσει την επόμενη εβδομάδα. Τα 43άρια είναι γεγονός αλλά το γεγονός δεν πτόησε της διάσημες Ελληνίδες  οι οποίες φόρεσαν τα μαγιό τους προκειμένου να δροσιστούν.

Τι έκαναν οι διάσημες Ελληνίδες όταν ο υδράργυρος «χτύπησε» 40άρια

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις για αρκετές από τις Ελληνίδες celebrities. ειδικά για όσες εργάζονται στο χώρο της τηλεόρασης έχουν τελειώσει και έτσι οι περισσότερες έχουν ξεκινήσει ήδη τις βουτιές τους σε όμορφα μέρη της Ελλάδα. Αλλά και όσοι έμειναν Αθήνα δεν πτοούνται και έκαναν την βουτιά τους είτε σε κάποια κοντινή παραλία είτε σε μια πισίνα.

Όπως ήταν φυσικό μοιράστηκαν μαζί μας μέσω των social media υπέροχες φωτογραφίες με τα μπικίνι τους σε μια προσπάθεια να μας μεταφέρουν λίγο δροσιά.. Αλλά κρίνοντας από τις φωτογραφίες μάλλον το αποτέλεσμα ήταν το αντίθετο..

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Φαίη Σκορδά βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου στην Ρόδο. Από την άλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απολαμβάνει τις βουτιές της στα Κουφονήσια και η Καλομοίρα στην Μύκονο.

Δείτε τις φωτογραφίες τους που “ανέβασαν” κι άλλο τη θερμοκρασία

Κατερίνα Καινούργιου

Φαίη Σκορδά

Σίσσυ Χρηστίδου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

 

 

Βίκυ Καγιά

Ελένη Χατζίδου

Καλομοίρα

Κατερίνα Στικούδη

Δανάη Μπάρκα

MyNews247.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy