Παπαδόπουλος: “Μένει στη Φιορεντίνα ο Κακόριν – Ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα”

Σημερινές(12/7) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον υπεύθυνο Τύπου του Άρη

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά:

Σχόλιο για την προετοιμασία στην Αυστρία: «Για να είμαι ειλικρινείς υπάρχει ζεστή που δεν το περιμέναμε. Σήμερα είναι 28 βαθμοί κελσίου για να καταλάβετε».

Για Πηλέα: «Αρχίζοντας με τον Πηλέα, να πούμε ότι υπήρχε η πρόταση από Πανσερραϊκό, μιλήσαμε με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έδειξε να θέλει να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα όπως τη Σουπερ Λιγκ. Αφού ικανοποιηθήκαμε οικονομικά δεν θέλαμε να σταθούμε εμπόδιο στην πρόθεση του ποδοσφαιριστή. Να συμπληρώσω κάτι. Με βάση τα όσα μας είπε ο ποδοσφαιριστής, σύμφωνα και με τα όσα του είπε ο νέος του προπονητής Πάμπλο Γκαρσία, ήταν καλύτερα για αυτόν να πάρει μεταγραφή. Έχει ποσοστό μεταπώλησης ο Άρης. Μακάρι να μπορέσει να προχωρήσει ο Κώστας».

Για Γιαμπλόνσκι: «Λύθηκε η συνεργασία μας. Ένας ποδοσφαιριστής που δεν ήταν στα άμεσα πλάνα του προπονητή μας. Γιατί είναι κι ένας ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας δεν θέλαμε να του στερήσουμε το δικαίωμα να πει κάπου αλλού, περιμένοντας οικονομική πρόταση. Για αυτό τον αφήσαμε ελεύθερο».

Για Κακόριν: «Το νεότερο είναι ότι αποφάσισε πως θέλει να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στη Φιορεντίνα. Θα κάνει προετοιμασία με τη Φιορεντίνα κανονικά και βλέπουμε. Αυτό που φαίνεται πως θα συμβεί στην ομάδα μας είναι ότι δεν θα προχωρήσουμε στην απόκτηση κάποιου επιθετικού άμεσα. Τη χρονική στιγμή θεωρούμε ότι είμαστε γεμάτοι στην επίθεση. Από εκεί και πέρα, θα δούμε τι θα γίνει για την περίπτωση του Κακόριν, όταν αποφασίσουμε πως θέλουμε ενίσχυση στην επίθεση».

Αν πρέπει να περιμένουμε κάποια μεταγραφή από Άρη: «Όχι, στο σημείο που βρισκόμαστε δεν αναμένεται κάποια κίνηση. Δεν θέλω να είμαι απόλυτος, για να μην εκτεθώ, αλλά με όσα ξέρω δεν υπάρχει κάτι τώρα».

Για την πρωινή ανάρτηση του Άρη: «Δεν είχα ενημέρωση για τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Μπορεί να μην είναι για μεταγραφές».

Για Στεπίνσκι που είχε ένα τραυματισμό: «Είναι μια χαρά ο Μάριο».

Για το Παρτιζάνι-Μπάτε: «Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα σκάουτερ του Άρη όταν τους ρωτήσαμε μας έλεγαν ότι είναι περισσότερες οι πιθανότητες της Παρτιζάνι. Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον προπονητή και να τον ρωτήσω για το πώς είδε το ματς χθες το βράδυ. Αυτό που είδα εγώ είναι ότι πρόκειται για δύο καλές ομάδες. Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει ομάδα που μπορείς να πεις ότι δεν είναι καλή. Πιο μεγάλο όνομα η Μπάτε, αλλά αντιλαμβάνεσαι πως χρόνο με το χρόνο τα δεδομένα αλλάζουν».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy