Κωνσταντίνου: “Η ομάδα θα αγωνίζεται στο “Αμμόχωστος” – Θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο”

Σημερινές(12/7) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ της ΑΕΖ, Νικόλα Κωνσταντίνου

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΖ, Νικόλας Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναλυτικά:

Για τα φιλικά και τις βαριές ήττες στην Αυστρία: «Στα φιλικά στην Αυστρία έχουν περάσει από δοκιμαστικά αρκετοί παίκτες. Σίγουρα η ομάδα δεν θα είναι η ίδια ομάδα στο πρωτάθλημα με αυτήν που ήταν στην προετοιμασία. Προβληματίζουν οι βαριές ήττες, αλλά οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε ήταν δυνατές και πιο έτοιμες από εμάς».

Για τον προγραμματισμό: «Αύριο θα υπάρξει συνάντηση και θα ξεκαθαρίσουν αρκετά θέματα για το ποιος μένει και ποιος φεύγει. Σίγουρα θα αλλάξουν αρκετά πράγματα στην ομάδα, αλλά θα περάσουν και άλλοι παίκτες από δοκιμαστικά».

Για τις ανακοινώσεις παικτών: «Κάποιες συμφωνίες υπάρχουν, αλλά ακόμα δεν είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε κάτι».

Για τα φιλικά: «Τρίτη 18 του μήνα θα παίξουμε με την ΑΕΛ στο Πελένδρι. Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε και άλλα δύο με τρία φιλικά».

Σε ποιο γήπεδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα η ΑΕΖ: «Το θέμα του Αμμόχωστος έχει κλείσει οριστικά. Η ομάδα θα αγωνίζεται εκεί. Περιμένουμε και την επίσημη ενημέρωση, αλλά δεν υπάρχει κάποιον πρόβλημα, θα παίζουμε εκεί».

Για τον προπονητή: «Είμαστε σίγουροι πως ο Λιάσος Λουκά θα κάνει ένα ανταγωνιστικό σύνολο για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Α’ κατηγορίας».

Για τον προϋπολογισμό: «Τα έσοδα είναι ελάχιστα, ο προϋπολογισμός θα είναι ελάχιστα ανεβασμένος σε σχέση με πέρσι, αλλά δεν θα ξεφύγουμε. Θέλουμε να είμαστε κύριοι στις υποχρεώσεις μας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy