Γιάννης Βιολάρης: “Δεν αποχώρησε από την ομάδα ο Πούνιν, αν τον χάσουμε χαθήκαμε όλοι – Θέλουμε να παίξουμε στο Τσίρειο αλλά…”

Σημερινές(12/7) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Ε.Τ της Καρμιώτισας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης για όλα όσα αφορούν την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τις καιρικές συνθήκες: «Ο καιρός στην Πολωνία είναι πολύ καλός και ιδανικός».

Για τις μεταγραφές: «Υπάρχει κινητοποίηση εδώ και 1 μήνα, είναι ένας τρόπος που επέλεξε η διοίκηση να ανακοινώνονται οι ποδοσφαιριστές ενώ είναι στην προετοιμασία, ο προγραμματισμός δεν τέλειωσε».

Για τον σχεδιασμό της ομάδας «Φέτος η ομάδα έχει 8 Κυπρίους και 6 Ολλανδούς. Θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε Ολλανδική τέχνη μαζί με Κυπριακή νοοτροπία. Για αυτό η προετοιμασία ξεκίνησε και είμαστε στην 9η μέρα. Πρέπει να γνωρίσει ο καθένας τον δικό του συμπαίκτη για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Για το έντονο Ολλανδικό στοιχείο: «Ναι έχει ενσωματωθεί περισσότερος ολλανδικός στόλος, κρατήσαμε τον περσινό κορμό και ενισχυθήκαμε σε θέσεις κλειδιά».

Για περεταίρω ενίσχυση: «Ο προπονητής είναι σε συνεχές επαφές με την ομάδα προγραμματισμού και αν θέλει να ενισχύσει την ομάδα, η διοίκηση θα κάνει τα θελήματα του, υπάρχουν ακόμα κενά. Όσο κοντεύει η λήξη της μεταγραφικής περιόδου μειώνονται οι απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών».

Για το μπάτζετ της φετινής σεζόν: «Δεν ασχολήθηκα με το μπάτζετ της ομάδας».

Για τη νέα διοίκηση: «Ο κ. Δημοσθένους ανάλαβε πιο ενεργό ρόλο και μαζί με τους συνεργάτες του θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει όσο πιο καλά γίνεται».

Για τον Πούνιν: «Δεν αποχώρησε από την ομάδα, αν τον χάσουμε χαθήκαμε όλοι».

Για το γηπεδικό: « Εμείς ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις εδώ και ένα μήνα για το Τσίρειο, τα κόστα ήταν πολλά πέρσι. Προσπαθήσαμε να τους εξηγήσουμε πως τα κόστα πρέπει να μειωθούν. Η ΑΕΖ αν και ενδιαφερόταν αρχικά αποχώρησε. Ενδιαφέρεται και η Πάφος τώρα. Επιμένουν πως δεν μπορούν να μειωθούν τα κόστα. Σήμερα θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ Καρμιώτισσας, Πάφου και Τσιρείου».

Για τα κόστα και συμφωνία: «Ελπίζουμε σήμερα να βγει ανακοίνωση. Εμείς θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το Τσίρειο αλλά πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους. Αν δεν έρθουμε ούτε εμείς ούτε η Πάφος θα χρησιμοποιούν το γήπεδο μόνο για στίβο. Είπα την πραγματική αλήθεια για το γήπεδο το κόστα είναι ψηλά, ελπίζω να έρθουν με νέα πρόταση που θα είναι ποιο κοντά στην οικονομική μας ευχέρεια».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy