Σκληρή ανακοίνωση της Θύρας 7 κατά Σλούκα

Η Θύρα 7 με ανακοίνωσή της κάνει… επίθεση στον Κώστα Σλούκα με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μια σπουδαία μεταγραφή, κλείνοντας για την επόμενη τριετία τον Κώστα Σλούκα.

Ο 33χρονος γκαρντ δεν τα είχε βρει με τον Ολυμπιακό για να ανανεώσει και τελικά θα αγωνιστεί στον «αιώνιο αντίπαλο», φορώντας την πράσινη φανέλα για τα επόμενα χρόνια. Με το «τριφύλλι» να κάνει μια ηχηρή κίνηση, ίσως την πιο… δυνατή του καλοκαιριού.

Η Θύρα 7 αντέδρασε σε αυτή τη μεταγραφή και με ανακοίνωση, κάνει… επίθεση στον Κώστα Σλούκα χρησιμοποιώντας σε αρκετά σημεία και σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Αρχικά γίνεται λόγος για κουβέντα μεταξύ των οπαδών και του Σλούκα… «Αφού σε φωνάξαμε έξω και καθίσαμε, μας ευχαρίστησες για όλα και ΕΙΔΙΚΑ για την στήριξη που σου παρείχαμε στις δύσκολες στιγμές ΣΟΥ! Μας είπες ότι θέλεις να μείνεις πιο πολύ απ’ όλους, απλά έχεις πρόβλημα επειδή κατά την άποψη σου, δεν σε βάζει ο Μπαρτζώκας αρκετά. Εμείς σου δηλώσαμε ότι πάνω απ’ όλα ΠΑΝΤΑ είναι η ΟΜΑΔΑ και ότι επιθυμούμε να βρείτε την χρυσή τομή με τον προπονητή μας, τον οποίο φυσικά και ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ! Εσύ έβαλες το ΕΓΩ σου πάνω απ’ την ομάδα!», είναι ορισμένες από τις πρώτες ατάκες των οργανωμένων των Πειραιωτών όπου… συνοδεύονται από αρκετές σκληρές εκφράσεις.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Θύρα 7 υποστηρίζει πως ο Σλούκας είχε τονίσει πως δεν θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό ούτε με 10 εκατομμύρια, ενώ τονίζουν πως ουσιαστικά ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας απέρριψαν τον διεθνή γκαρντ και όχι αυτός τους ερυθρόλευκους.

Τέλος, η Θύρα 7 αναφέρει πως δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τον Βασίλη Σπανούλη και ποτέ δεν θα φτάσει στο επίπεδο του θρυλικού γκαρντ.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy