Οριστικά τέλος από τον Ολυμπιακό ο Σλούκας

Η ιστορία του 2015 επαναλαμβάνεται για τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού για ανανέωση της συνεργασίας τους και αποχωρεί για δεύτερη φορά από το λιμάνι. Ο 33χρονος γκαρντ είχε πολύωρη συνάντηση την περασμένη Δευτέρα (3/7) με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλο, και το ραντεβού αναμενόταν να επαναληφθεί, όμως τελικά δεν χρειάστηκε, καθώς η πλευρά του έμπειρου παίκτη γνωστοποίησε την αποχώρησή του. Έτσι, ολοκληρώνεται η δεύτερη θητεία του Σλούκα στους «ερυθρόλευκους», η οποία είχε τριετή διάρκεια και συνοδεύτηκε από την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων, δύο κυπέλλων και ενός σούπερ καπ, αλλά και τη συμμετοχή σε δύο final-4 της Euroleague.

Σε ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Κώστα Σλούκα, αναφέροντας: «Σε ευχαριστούμε θερμά για όσα πρόσφερες στον Ολυμπιακό τα τρία προηγούμενα χρόνια και για τη μεγάλη συμβολή σου στην κατάκτηση πέντε τίτλων και την πρόκριση σε δύο συνεχόμενα final-four. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα στην καριέρα σου».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy