Έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ και συμφώνησε με τον Άρη

Ο άλλοτε μπακ του Βόλου, Φράνκο Φεράρι, έλυσε τη συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ και είναι μία ανάσα από το να υπογράψει στον Άρη, με τον Αργεντινό να έχει συμφωνήσει προφορικά με τους κίτρινους και να αναμένεται την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη

Ο Φράνκο Φεράρι είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό από την πετυχημένη παρουσία του με την ομάδα του Βόλου ενώ η περσινή σεζόν τον βρήκε να αγωνίζεται στην Κύπρο, γράφοντας 32 συμμετοχές με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Ο Άρης προσέγγισε τον Φεράρι και έφτασαν μάλιστα σε προφορική συμφωνία μαζί του, με τον παίκτη να αναμένεται μάλιστα την Πέμπτη (29/06) στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τους κίτρινους τις τελευταίες λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας τους.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί -όπως όλα δείχνουν- το deal, θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας μαζί με τον Μαρατίτα, κάτι που σημαίνει πως δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του Ζαγαρίτη με τη μορφή δανεισμού από την Πάρμα.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy