Τρέλα… διαρκείας στην ΑΕΚ: Ξεπέρασε τις πωλήσεις που είχε κάνει πέρυσι τα δύο πρώτα 24ωρα!

«Κιτρινόμαυρη» παράνοια για τα διαρκείας! Η ΑΕΚ ξεπέρασε ήδη τις πωλήσεις που είχε κάνει πέρυσι τις δύο πρώτες ημέρες.

Τρέλα για τα διαρκείας στην ΑΕΚ!

Όχι απλώς όπως πέρυσι, αλλά και ακόμη καλύτερα πάει η διάθεσή τους, καθώς πριν καν συμπληρωθούν οι δύο πρώτες ημέρες κυκλοφορίας τους έχουν φύγει περισσότερες κάρτες σε σχέση με τα πρώτα δύο 24ωρα του περυσινού καλοκαιριού.

Η τηλεφωνική τους διάθεση ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, αλλά συνεχίζεται κανονικά η πώληση των διαρκείας ηλεκτρονικά. Μάλιστα, όπως τονίζεται από την Ένωση, οι ρυθμοί της δεύτερης ημέρας είναι ανάλογοι της πρώτης ημέρας (που κινήθηκε σε επίπεδα sold out) και ίσως καλύτεροι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που είχε βγάλει η ΠΑΕ ΑΕΚ (και η ενημέρωση για τις περιόδους αγοράς-ανανέωσης των διαρκείας):

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2023-2024 αρχίζει την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 στις 10.00.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πρωτοπορεί παρέχοντας ολοκληρωμένη πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά, χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία, ουρές και ταλαιπωρία!

Μπορείς να αποκτήσεις το εισιτήριό σου σε ψηφιακή μορφή ή να το παραλάβεις στο σπίτι σου ταχυδρομικά στην κλασική του μορφή (οι αποστολές θα αρχίσουν από 3/7).

Τα εισιτήρια διαρκείας για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας κυκλοφορούν ακριβώς στις ίδιες τιμές με αυτές της περιόδου 2022-2023. Επιπλέον παρέχεται η ευκαιρία να αγοράσεις σε προνομιακή τιμή τη θέση σου για όλη τη σεζόν και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σε πρώτη φάση δικαίωμα αγοράς έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2022-2023, που μπορούν να ανανεώσουν το εισιτήριο τους για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Θα ακολουθήσουν το άνοιγμα της διάθεσης για τις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς και η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ.

Όλες τις πληροφορίες, τις τιμές, τις λεπτομέρειες για τις περιόδους αγορών και τις αντίστοιχες προϋποθέσεις, μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Για την τηλεφωνική αγορά του εισιτηρίου διαρκείας σας επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο στο 211 8886068.

Κάρτα φίλου ΑΕΚ

Υποχρεωτική για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ με τα έσοδα να πηγαίνουν αποκλειστικά στο ερασιτεχνικό σωματείο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη Μάνα ΑΕΚ, αφού τα χρήματα αυτά καλύπτουν μέρος από τις ανάγκες των δεκάδων ερασιτεχνικών τμημάτων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Προνόμια κατόχων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος για τους αγοραστές των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας θα ισχύσουν σημαντικά προνόμια από τους χορηγούς μας. Για να δείτε αναλυτικά τα προνόμια – προσφορές των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ, πατήστε ΕΔΩ.

ΑΕΚ: Τα διερκείας για τη σεζόν 2023-24

ΑΕΚ: Τα διερκείας για τη σεζόν 2023-24

ΑΕΚ: Τα διερκείας για τη σεζόν 2023-24

ΑΕΚ: Τα διερκείας για τη σεζόν 2023-24

ΑΕΚ: Τα διερκείας για τη σεζόν 2023-24

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy