Νομικά και άλλα μέτρα από την ΚΟΠ για προστασία της αξιοπιστίας και της αξιοπρέπειας του Κυπριακού Ποδοσφαίρου

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ, ο Πρόεδρος Γιώργος Κούμας ενημέρωσε αναφορικά με καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη διαχείριση από πλευράς της Ομοσπονδίας των εκθέσεων της UEFA για πιθανούς χειραγωγημένους αγώνες και άλλα θέματα που προέκυψαν από αυτές τις καταγγελίες, προκαλώντας δημόσιες συζητήσεις.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ παρουσίασε στοιχεία και λεπτομέρειες που αποδεικνύουν το αβάσιμο των καταγγελιών και παράλληλα εξήγησε τους λόγους που οδηγήσαν την Ομοσπονδία να μην εμπλακεί σε δημόσιο διάλογο, στη μηδενιστική και προκλητική επίθεση που δέχτηκε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο και την ηγεσία της Ομοσπονδίας, να λάβουν νομικά και οποιαδήποτε άλλα μέτρα προς κάθε κατεύθυνση για προστασία της αξιοπιστίας και της αξιοπρέπειας της Ομοσπονδίας, της ηγεσίας της, της Διεύθυνσης και του προσωπικού της αλλά και του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy