Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ: Από γιαούρτια μέχρι προπηλακισμό του Μπαρτζώκα

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό είναι το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι διαιτητές του δεύτερου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ.

Πολλά και διάφορα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα του δεύτερου τελικού, στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Σ’ αυτό αναφέρονται τα γιαούρτια στον πάγκο των Πειραιωτών, όπως επίσης ότι οπαδοί των γηπεδούχων απώθησαν και εξύβρισαν τον Χρήστο Μπαφέ στον αγωνιστικό χώρο, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα ένας οπαδός πλησίασε και προπηλάκισε λεκτικά τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

«Κατά την είσοδο του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας κ. Μπαρτζώκα στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, οπαδός της Α’ ομάδας τον πλησίασε και τον προπηλάκισε λεκτικά. Δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, 6 λεπτά πριν το τέλος και 17 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς, οπαδοί της Α ομάδας άναψαν καπνογόνα στο χώρο των κερκίδων που παρήγαγαν καπνό και λάμψη και πέταξαν νερά στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας», αναφέρουν αρχικά οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα.

Και συνεχίζουν: «Πριν την έναρξη του αγώνα οπαδοί της Α ομάδας πέταξαν γιαούρτι στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας. Μετά τη λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση της ομάδας Β’ από τον αγωνιστικό χώρο, οπαδοί της Α΄ ομάδας απώθησαν και εξύβρισαν τον έφορο της Β ομάδας, Χρήστο Μπαφέ. Στο 5:59’’ πριν τη λήξη του αγώνα οπαδοί της Α ομάδας έβριζαν εν χορώ “Μπαρτζώκα, μπ…, πουτ… γιε”. Έγινε πρώτη προειδοποίηση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις καπνογόνων και ρίψεις νερού έγιναν προειδοποιήσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy